Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priča, pjeva, mršti se...

Biste li s njom otišli na kavu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ona se može smijati, namrštiti, micati obrve i usta, iako, često izgleda ošamućeno. Ovaj ženskoliki robot može proizvesti 65 facijalnih ekspresija, može govoriti, a i pjevati.

Čovjek koji je izradio ovaj ženskoliki robot, Hiroshi Ishiguro, kaže da mu je cilj potpuno zavarati ljude, da potpuno povjeruju da se radi o ženi, a ne o robotu. Androidi ovog dizajnera robota stoje i do vrtoglavih 1,2 milijuna dolara, dok je Geminoid F jeftiniji - 110.000 dolara, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Hrvatica dala izjavu za RTV Slovenije Za RTV Slovenije Hrvatica izjavom s Pohorja pokorila internet: "Negdje je u šumi..." Ilustracija otkriven uzrok smrti Pronašli tijelo nestale 36-godišnjakinje prilikom čišćenja HE Čakovec

>> Biste li željeli umjesto spasioca ugledati OVO lice?

Ona se može smijati, namrštiti, micati obrve i usta, iako, često izgleda ošamućeno. Profesor Ishiguro dizajnirao je nekoliko robota koji su ljudskog oblika, a jedan čak liči i na njega. U priloženom videu poslušajte kako Geminod F pjeva!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene