Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Atraktivna ponuda!

Isprobajte OYO, 7 dana bez naknade!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Video servis OYO na kojem je dostupno više od 2.500 sati sadržaja, svi novi korisnici mogu isprobati tijekom 7 dana bez naknade! U tijeku je i posebna ponuda uz koju se puna pretplata može aktivirati za samo 35 kn.

Zahvaljujući novoj promotivnoj ponudi, korištenje video servisa OYO i brojnih filmova, serija, sportskog i informativnog sadržaja nikad nije bilo povoljnije.  Svi novi korisnici OYO mogu sada isprobati tijekom sedam dana bez naknade – dovoljno je aktivirati probni pristup OYO SMS-om ili karticom. Usluga se može otkazati prvih 7 dana bez naknade, a korisnicima koji žele nastaviti koristiti ovaj video servis nakon sedam dana pretplata se automatskih aktivira i to po posebnoj cijeni od 35 kuna mjesečno, umjesto prijašnjih 44,90.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OYO Evo kako neograničeno možete gledati filmove Slika nije dostupna Potpisan ugovor Nova TV partner Warner Brosa - Dolaze brojni filmovi i serije!

Povoljnija cijena neće se mijenjati sve dok korisnici ne prekinu pretplatu, a pretplata se može aktivirati i kupovinom OYO bona na najbližem kiosku.

OYO aplikacija najpopularnija u App Storeu!

U sklopu OYO usluge nema nikakve ugovorne obveze tako da je kontrola u potpunosti u rukama korisnika – aktivacijom pretplate mjesečni iznos od 35 kn automatski se naplaćuje sve dok se usluga ne otkaže, a otkazivanje usluge može se izvršiti u bilo kojem trenutku, bez ikakvih dodatnih naknada.

OYO je video servis s najbogatijom ponudom te je na njemu u svakom trenutku dostupno više od više od 2.500 sati video sadržaja, što je dovoljno za više od 110 dana neprekidnog gledanja, a ponuda je svaki je sve veća jer se dostupni sadržaji stalno nadopunjuju novim naslovima. Na ovom servisu dostupni su filmovi svih žanrova, domaće i strane serije (koje možete pogledati i prije njihova prikazivanja na TV-u) te sportski i informativni program poput Dnevnika Nove TV.

U video sadržaju sa servisa OYO možete uživati na računalima putem internetske stranice OYO.hr, na Appleovom iPhoneu i iPadu putem aplikacije koja se može skinuti na App Storeu, a uskoro i na Samsungovim i Panasonicovim Smart TV uređajima zahvaljujući OYO TV aplikaciji.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene