Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preporučena cijena je 499 dolara

iPad 3 od petka u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Apple preporučuje cijene od 499 dolara za model od 16 GB pa sve do 829 dolara za 4G od 64 GB.

Novu inačicu popularnog Appleovog tableta, iPad 3, od petka ćete moći kupiti i u Hrvatskoj. Kako je izvijestila američka kompanija, prodaja će 20. travnja osim u Hrvatskoj početi i u Južnoj Koreji, Brunejima, Cipru, Dominikanskoj Republici, Salvadoru, Gvatemali, Maleziji, Panami, Sint Maartenu, Urugvaju i Venezueli.

Pročitajte i ovo Ilustracija zaostajemo za prosjekom Objavljeni su podaci o BDP-u, izjednačeni smo s Mađarskom i na začelju smo EU-a Ris na području Parka prirode Učka Lijepo iznenađenje U Parku prirode Učka snimljena je rijetka "velika zvijer": Ova divlja životinja na tom području nije viđena desetljećima

Idućeg petka, 27. travnja, iPad 3 bit će pušten u prodaju i u Kolumbiji, Estoniji, Indiji, Izraelu, Latviji, Litvi, Crnoj Gori, Južnoj Africi i Tajlandu. Apple preporučuje cijenu od 499 dolara za model od 16 GB, 599 za 31 GB, te 699 za 64 GB. Što se modela 4G tiče, preporučene cijene su 629, 729 te 829 dolara.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene