Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedna u nizu...

Hoćete li koristiti i ovu najnoviju društvenu mrežu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na internetu se pojavila još jedna društvena mreža - Pheed.

Pheed je najnovija društvena mreža koja vam, baš kao Facebook, Twitter i mnoge druge društvene mreže, omogućuje objavljivanje statusa, fotografija, video isječaka i svega ostaloga što i inače objavljujete na svojim profilima.

Osnivač ove društvene mreže je Fast Company čiji je tim napravio koncept koji je vrlo sličan postojećim društvenim mrežama. Isto kao kod Twittera i Tumblra, na Pheedu možete lajkati i 'pratiti' korisnike koji su vam posebno zanimljivi, piše Gizmodo.

>> Vraća se nekad popularni Myspace!

Pheed uglavnom izgleda kao modernija verzija Facebooka koja je okružena brojnim reklamama, a korisnici imaju opciju da dijele sadržaj besplatno ili uz plaćanje. Tvorci su, naime, krenuli od ideje da će korisnici, ako se pregled sadržaja bude naplaćivao, morati dijeliti samo kvalitetan sadržaj.

Isto tako, smatraju da za njih mjesta na tržištu ima te se nadaju da će Pheed koristiti slavne osobe pa tako glazbenici mogu objavljivati svoje nove pjesme, a glumci mogu pisati postove uz objavljena videa. No, mnogi se pitaju hoće li Pheed doista zaživjeti budući da je to samo još jedna u nizu sličnih društvenih mreža koja ne nudi ništa novo, ništa drugačije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poticao na mržnju Puljanin putem društvene mreže pozivao na ubojstvo policajaca Slika nije dostupna Otele se kontroli Van pameti: Evo što su ove cure spremne napraviti za 'lajk'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene