Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fasciniraju

Google objavio video u kojem prikazuje čari Google Glassa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna stvar fascinira kod Googleovih naočala, a to je da koliko god čitali i gledali o njima, samo oni koji su ih probali znaju kakvo je iskustvo imati ove naočale na glavi.

Primjerice, kada je Apple predstavio prvi iPhone mogli smo vidjeti kako to izgleda, kako se upravlja njime, itd., no Google Glass je sasvim neka nova perspektiva korištenja, i to fascinira jer nitko ne može objasniti kako to izgleda, a oni koji su ih probali uvijek će reći 'Moraš to probati'. Upravo u tome leži čar i PR Googlea.

Pročitajte i ovo PR ADRIALECE Provodite puno vremena na računalu ili pametnom telefonu? Vaše su oči u opasnosti, ali evo što možete učiniti... PR OPTIKA GHETALDUS Neodoljivi Bolon u Ghetaldus optici

Već jako dugo ništa nije toliko fasciniralo kao Googleove naočale, upravo radi svega prije navedenog.

>> Opasnost za privatnost: 'Kineski Google' priprema pametne naočale!

Oni koji su posjetili ovogodišnji SXSW imali su prilike sudjelovati na konferenciji za developere gdje je Timothy Jordan, inače senior developer u Googleu, predstavio nekoliko 'čari' Googleovih naočala, odnosno prikazao je kako se upravlja aplikacijama poput Evernotea, Patha, te Gmaila.

Za sve koji nisu mogli doći na SXSW, Google je jučer objavio video u trajanju od sat vremena, Koje je vaše stajalište oko Google Glassa? Mislite da ćemo ih svi kad tad koristiti ili smatrate da je to još jedan promašaj Googlea?

Powered by Zimo

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene