Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Najcjenjenije okupljanje'

Global HR Trends Summit četvrti put u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovogodišnji Global HR Trends Summit koji će se održati 22. rujna ugostit će neke od najvećih stručnjaka iz područja HR-a.

Četvrti put u Zagrebu, jedno od najcjenjenijih okupljanja ovakvog karaktera u Hrvatskoj, započet će izlaganjem Artura Poirea, glavnog direktora u odjelu za talente tvrtke Ericsson (Global Head of Talent Management).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Global HR Trends Summit Tajne uspješnog brandiranja zaposlenika Slika nije dostupna Korak bliže stvarnosti Ove bi leće mogle promijeniti živote

VIDEO Savršena golema rupa! Evo što će u nju smjestiti

Cijelodnevno interaktivno događanje obiluje zanimljivim izlaganjima, a istaknut ćemo prezentaciju Teddyja Franka iz tvrtke Philips o transformaciji kulture unutar tvrtki, Barbara Wright iz tvrtke Novartis govorit će kako kreirati sigurno poslovno okruženje, predstavnik iz tvrtke Imperial Tobacco govorit će o pronalasku pravog talenta , a tu je i predstavnik iz tvrtke Maers Oil koji će izlagati o izgradnji brenda zaposlenika.

Global HR Trends Summit jedan je od najbrže rastućih HR događanja u Europi s godišnjim izlaganjima u Zagrebu, Bakuu, Sofiji i Istanbulu.

Prvi Global HR Trends Summit održan je 2011. godine u Zagrebu, a ove godine vraća se četvrti put.

'Teška, ali nužna odluka': Najveće otpuštanje u povijesti!

Događanje je u organizaciji tvrtke P World zajedno s MojPosao portalom kao ekskluzivnim partnerom te s Dnevnik.hr kao ekskluzivnim medijskim partnerom.

Više informacija o događanju kao i prijavu za sudjelovanje možete pronaći OVDJE!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene