Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedan Galaxy

Galaxy S4 Active: Vodootporni i izdržljivi smartphone za avanturiste!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon manjeg i jeftinijeg Galaxyja S4 mini, Samsung je predstavio verziju Galaxy S4 telefona koja je namijenjena korisnicima s aktivnim životnim stilom

Nakon što je Samsung prije nekoliko mjeseci predstavio Galaxy S4 kojeg su neki novinari proglasili najboljim pametnim telefonom na tržištu i kojeg je Samsung u manje od mjesec dana isporučio u više od deset milijuna komada, ova je kompanija predstavila još dva telefona iz Galaxy S4 serije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna iPhone 5S Najprodavaniji telefon na svijetu je... Slika nije dostupna Velika očekivanja Galaxy S5 stiže već u veljači?

Prvo je prošlog tjedna predstavljen manji i jeftiniji Galaxy S4 mini, a jučer je predstavljen i Galaxy S4 Active koji je namijenjen, kako kažu u Samsungu, 'korisnicima koji vode aktivan život'.

Stiže manja i jeftinija verzija Galaxyja S4

Ovaj telefon dolazi s brojnim inovativnim opcijama iz Galaxyja S4 koje su nadopunjene dodatnim zaštitnim elementima te je Active vodootporan i otporan na prašinu – može ga se uroniti u vodi do jednog metra u trajanju od 30 minuta, a telefon čak ima i vodootporni priključak za slušalice tako da je glazbu moguće slušati i pod vodom te Aqua Mode za fotografiranje i snimanje videozapisa 'ispod površine'.

Dijagonala ekrana Samsunga Galaxy S4 Active iznosi pet inča uz Full HD rezoluciju i gustoću piksela od 443 ppi, a što se hardverskih opcija tiče, ovaj smartphone radi na četverojezgrenom 1,9GHz procesoru, ima 2GB RAM-a i 16GB memorije koji se mogu dodatno proširiti microSD memorijskim karticama.

Ostale opcije uključuju kameru rezolucije 8MP, posljednju verziju Androida (4.2 Jelly Bean), podršku za LTE i NFC, Glove Touch tehnologiju koja omogućuje upravljanje ovim telefonom i s rukavicama te brojne opcije koje su već predstavljene u starijim modelima Galaxy mobilnih uređaja poput S Travela, S Translatora, Group Playa i druge.

Samsung Galaxy S4 Zoom: Telefon koji bi mogao potpuno zamijeniti fotoaparate!

Samsung je za 20. lipnja u Londonu najavio konferenciju za novinare na kojoj bi trebali prikazati nove modele Galaxy uređaja – do sada se nagađalo da bi na toj konferenciji mogli predstaviti Galaxy S4 mini i S4 Active, no kako su ovi već predstavljeni, možda će ova kompanija predstaviti Galaxy S4 Zoom o kojem su se na mreži do sada pojavile brojne glasine.

Prema tim glasinama, Samsung priprema pametni telefon koji bi mogao u potpunosti zamijeniti digitalne fotoaparate te bi Zoom, osim senzora visoke rezolucije, navodno trebao imati i trostruku optički zoom i naprednu optiku za fotografije visoke kvalitete.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene