Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Luda igra

FOTO Prvi RoomEscape u Zagrebu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pitate se kakav je osjećaj postati tajni agent koji treba spasiti svijet od nuklearne katastrofe? Sada to možete i probati u prvom RoomEscape-u u Hrvatskoj, otvorenom u Zagreb, na adresi Ulica kneza Mislava 15.

"Room escape" ili "Escape from the room" igre su hit u svijetu, a sada su došle i kod nas. Te "real-life" igre nastale su prenošenjem logičkih igri iz virtualnog svijeta u stvarni gdje su zadržani bitni elementi pretrage, rješavanja logičkih problema i uzbuđenje, ali iskustvo postaje opipljivo i mjesto događanja je stvarni svijet.

U RoomEscape-u Zagreb postoje dvije tematske sobe - Deaktivacija nuklearne bombe i spašavanje svijeta. Timovi se sastoje od 2-5 igrača. 

Igrači moraju detaljno istražiti sobe, pomjeriti stvari, rješavati zagonetke i otkrivati šifre koje će im pomoći da izvrše zadatak. Ne treba nikakva fizička spremnost, samo dobra volja i želja za nečim novim. Dobar timski rad, percepcija i logika ključne su za rješavanje zadatka.

Igra traje 60 min. Ukoliko igrači zastanu na kojem zadatku, imaju pravo na pomoć, čime ne gube ništa, samo su bliže cilju igre. Tražite, nađite, povezujte i surađujte dok vam sat otkucava.

Obećavamo vam adrenalin, uzbuđenje i vrhunsku zabavu.

Povodom otvorenja vrijedi specijalna cijena od 250 kn po sobi do kraja 09. mjeseca 2014. Rezervirajte svoj termin na www.roomescape.hr

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene