Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koja osveta!

FOTO 'Ovako živi čovjek koji mi je UKRAO mobitel!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna domišljata djevojka, koja je na Ibizi ostala bez mobitela i ostalih stvari, se na vrlo zanimljiv način 'osvetila' čovjeku koji joj je ukrao mobitel.

Neimenovana djevojka je tijekom boravka na Ibizi ostala bez svog pametnog telefona, ali redovito prima fotografije čovjeka koji joj ga je ukrao pa se odlučila pokrenuti blog 'Život stranca koji je ukro moj mobitel' na kojem objavljuje sve njegove fotografije, piše Daily Mail.

Naime, djevojka je bez mobitela ostala nakon što je s prijateljima otišla na noćno kupanje. Vesela ekipa je svoje stvari ostavila na plaži što je iskoristio jedan lopov i ukrao im sve što su ostavili. 'Sve je nestalo, novac, torbice, putovnica, darovi, odjeća', napisala je na svom blogu.

>>
VIDEO Ukrao torbicu pa se zabio u staklena vrata i onesvijestio

Pročitajte i ovo Ilustracija Oštetio vukovarsku tvrtku Ukrao 35 tona pšenice! Tri dana s kombajnom bio na tuđoj oranici i nitko nije primijetio što radi Krk Policija istražuje Bizarna krađa s terase u Krku: Netko je odnio kameni sudoper star oko 100 godina, a ni vrijednost mu nije malena

Nakon nekoliko mjeseci nakon krađe, djevojka je u Njemačkoj u Dropbox folderu na osobnom računalu pronašla 15 novih fotografija. Naime, sve fotografije koje je lopov snimio automatski su se spremile u mapu na njezinom osobnom računalu.

Djevojka je tako shvatila da lopov nije ni resetirao njezin telefon ni promijenio korisničke postavke, a doznala je čak i da se zove Hafid te da je iz Dubaija. Sudeći prema fotografijama, Hafid voli fotografirati sebe, automobile, prijatelje i hranu.

Ipak, treba uzeti u obzir da ga Hafid možda nije ukrao nego kupio na od preprodavača te da ga nije resetirao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene