Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedva preživjela!

Evo zašto nije dobro pisati SMS poruke u vožnji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je Amerikanka, dok je pisala SMS poruke u vožnji, izgubila kontrolu nad automobilom, udarila u drvo i završila u obližnjem jezeru.

Dobro je poznato koliko je opasno koristiti mobilne telefone u vožnji te telefoniranje ili skretanje pogleda s ceste kako bi se napisala poruka ili pregledali noviteti na društvenim mrežama mogu završiti tragično. S obzirom da su mnogi danas postali ovisni o pametnim telefonima te konstantno pregledavaju mailove, odnosno nove informacije na Facebooku, Twitteru i drugim mrežama, tih se navika ne žele riješiti niti kada su za volanom te na taj način ugrožavaju svoje živote, ali i živote ostalih sudionika u prometu.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

U opasnosti korištenja mobitela u vožnji na teži se način nedavno uvjerila jedna 25-godišnja Amerikanka iz okruga Charles u američkoj saveznoj državi Maryland koja je više pažnje posvetila pisanju SMS poruka, nego vožnji, zbog čega je izgubila kontrolu nad automobilom koji je skrenuo s ceste i udario u drvo – čini se da je prilično brzo vozila jer automobil nakon udarca odbačen dvadesetak metara u obližnje jezero.

VIDEO Mladić snimio video priznanje: 'Ubio sam čovjeka dok sam vozio pijan'

Srećom, ona je uspjela izaći iz automobila kroz otvoren prozor te je pozvala policiju kojoj je na kraju ipak priznala da je tijekom vožnje pisala SMS poruke, zbog čega je izgubila kontrolu nad automobilom.

Na stranicama NBC-a kažu kako je mlada Amerikanka ubrzo prebačena u bolnicu s manjim ozljedama, a njen je automobil dan poslije izvučen iz jezera. Osim što je zbog pisanja poruka u vožnji zamalo izgubila život te je u potpunosti uništila automobil, policija bi protiv nje mogla podići prijavu te je očekuje i kazna.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene