Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Besplatno za iPhone i iPad

Kada APPLE ČASTI...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požurite na App Store i besplatno skinite pet popularnih aplikacija i igara za Appleove mobilne uređaje.

Nakon što je 2007. predstavio iPhone, Apple je godinu dana poslije predstavio i App Store, online trgovinu aplikacija koja je donijela pravu revoluciju na mobilno tržište i na jednom mjestu omogućila jednostavno pronalaženje i kupovinu aplikacija za Appleov telefon.

Pročitajte i ovo Za sigurnost besplatan pregled (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Sigurnost na cestama Vozite motor? Ne propustite do kraja tjedna iskoristiti akciju koja čuva i vaš život Posjet stomatologu (Foto: Guliver/Thinkstock) Dan oralnog zdravlja Koliko često odlazite stomatologu i koje usluge koristite? Mnoge od njih su besplatne!

Evo kad stižu novi modeli iPhonea i iPada!

Nakon App Storea, i brojne su druge kompanije predstavile svoje trgovine aplikacijama tako da su, osim mobilnih platformi (za Android, Windows Phone, BlackBerry…), ovakve online trgovine dostupne i na Windows 8 OS-u i posljednjim verzijama operativnog sustava za Macove.

Ovog tjedna navršava se pet godina od predstavljanja App Storea, a povodom te godišnjice Apple je odlučio počastiti svoje korisnike pa su tako neke od najpopularnijih aplikacija za iPhone i iPad (od kojih neke koštaju i po 20 dolara) trenutno dostupne potpuno besplatno.

'Od 500 aplikacija koje su bile dostupne prilikom lansiranja 2008. do više od 900 tisuća koliko ih je dostupno danas, ovo je bilo odlično razdoblje za App Store', objavili su iz Applea te dodali da, kako bi s korisnicima proslavili petu godišnjicu ove online trgovine, omogućili su im besplatno skidanje pet igara i pet aplikacija.

S obzirom da će ove aplikacije biti besplatno dostupne samo određeno vrijeme (na popularnoj tehnološkoj stranici The Verge kažu da će vjerojatno biti dostupne cijeli tjedan), skinite ih što prije i uživajte u nekim od najpopularnijih igara i aplikacija koje su razvijene za iPhone i iPad.

Prvu aplikaciju kao vodič za šminkanje osmislila hrvatska vizažistica!

Korisnicima su besplatno dostupne aplikacije Barefoot World Atlas, Day One, How to Cook Everything, One i Traktor DJ (čija cijena inače iznosi čak 20 dolara) te igre Badland, Infinity Blade II, Superbrothers: Sword & Sworcery EP, Tiny Wings i Where’s My Water, a možete ih pronaći i skinuti putem App Storea, odnosno iTunesa.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene