Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigao WordLens

Aplikacija koju su mnogi jedva dočekali!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jeste li se ikada našli u stranoj zemlji u kojoj ne znate gotovo ni riječi jezika? Ako jeste, poželjet ćete da ste u tom trenu imali ovu vrlo praktičnu aplikaciju za iPhone i Androide.

Aplikacija WordLens koristi kameru vašeg smartphonea za prepoznavanje teksta i njegov prijevod. Aplikacija u ovoj fazi prevodi samo s francuskog, španjolskog i talijanskog na engleski, no planira se daljnji razvoj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna komentirao neugodan trenutak Vučić o smijehu prevoditelja nakon njegova govora u UN-u: "Nismo šaka zobi koju može svatko pozobati" Slika nije dostupna "SAMI STE ODABRALI" Toliko o tome treba li im vjerovati: Talibani osudili na smrt brata Afganistanca koji je radio kao prevoditelj za američku vojsku

>> Aplikacija samo za cure: Trebate li ostaviti dečka?

Iz tvrtke u kojoj je aplikacija napravljena kažu kako će ona uskoro biti prilagođena još nekim jezicima, a čak se razmišlja i o razvijanju verzije za slijepe, piše Daily Mail.

Kako možete vidjeti u promotivnom videu, WordLens možda ne prevodi baš savršeno, no iz konteksta nije teško zaključiti što nam želi reći.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene