Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Masovni napadi

Žrtva napada u Kölnu: 'Ubacili su mi petarde u kapuljaču. Imat ću ožiljke zauvijek'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarci koji su ih napali bili su nemilosrdni, a sumnja se da je sve bilo pomno isplanirano.

Seksualni napadi u Kölnu u novogodišnjoj noći koji su zgrozili Njemačku, ali i svijet, polako dobivaju svoj epilog. Još dvije žrtve odlučile su javnosti ispričati kako je to izgledalo.

Pročitajte i ovo Koliko stoji obavezni vojni rok? - 1 Situacija u ostalim zemljama Zbog ruske agresije vodeća europska sila uvodi vojni rok? Ilustracija Sve organizirao dečko 14-godišnjakinju dečko namamio u šumu, gdje je dva dana mučena i silovana: Desetero djece uhićeno i upleteno u ovaj horor

Jedna od njih, koja se predstavila samo kao 'Jenny', zadobila je teške opekline kad joj je skupina muškaraca u kapuljaču, prilikom zlostavljanja, ubacila i pirotehničke naprave.

'Čula sam nekakvo cvrčanje u kapuljači, pokušala sam izvući petarde iz nje, ali upale su mi u jaknu i tad se sve zapalilo. Imat ću ožiljke zauvijek', rekla je Jenny.

Druga djevojka je kazala kako ih je okružila skupina od 40 muškaraca.

'Milovali su me, hvatali za međunožje. Moje prijateljice također. Dečko me pokušao izvući iz tog klinča', rekla je druga djevojka koja je odlučila progovoriti o napadima.

Iz policije se doznaje da su napadi bili izvedeni od strane skupine Arapa ili Sjevernoafrikanaca u centru grada. Dodaju kako nema indikacija da se radio o izbjeglicama.

'Ne postoje naznake da su u slučaj upleteni ljudi koji su u Kölnu primili smještaj kao izbjeglice', dodaju u policiji.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene