Obavijesti Video Pretražite Navigacija
18-godišnja majka

Žrtva operateru: Jel' OK ako pucam u provalnika?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka javnost prati slučaj provale u dom 18-godišnjakinje s tromjesečnom bebom, koja je pucala i ubila provalnika.

Sarah Dawn McKinley iz Blancharda u Oklahomi, rekla je da se odlučila braniti kada su joj dva muškarca provalila u kuću na staru godinu.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu

Shvativši da su u kući, otišla je u spavaću sobu, djteteu dala bočicu i nazvala 911. Operaterka je kasnije ispričala kako ju je Sarah upitala: 'Imam dva pištolja u ruci. Je li OK ako upucam provalnika?'

'Morate učiniti sve što možete da se zaštitite. Ne mogu vam reći da možete pucati, ali vi učinite sve što morate da zaštitite svoje dijete', rekla je Diane Graham.

Kada ju je napao naoružan nožem, djevojka je provalnika Justina Shanea Martina upucala. Državni tužitelj James Walters kazao je kako mlada majka neće biti optužena budući da je djelovala u samoobrani. 'Osoba ima pravo braniti sebe, svoju obitelj i vlasništvo', objasnio je Walters.

Sarah je bila sama u kući s djeteom. Njezin je muž bolovao od raka i preminuo tjedan dana prije provale. Dokazi upućuju na to da su provalnici Dustin Louis Stewart i Justin Shane Martin u njezinom domu tražili tablete protiv bolova i druge lijekove koje je uzimao njezin bolestan suprug.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene