Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bilo kvara

MISTERIOZNO OTKAZIVANJE MOTORA Avion ponirao 4 km

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov Singapore Airlinesa na kojem je bilo 182 putnika padao je čak 4 kilometara zbog otkazivanja oba motora.

Airbus A330 koji je letio iz Singapura u Šangaj 'uletio' je u oluju na visini od 11 kilometara, a na oko 250 kilometara od Hong Konga otkazala su oba motora.

Pročitajte i ovo Zrakoplovu Boeing otpao poklopac motora Novi kvar Boeinga Drama u zraku: Avionu otpao poklopac motora za vrijeme leta - "Hvala za infarkt!" Ilustracija Ljudi završili u bolnici VIDEO Panika u zraku: Muškarac otvorio vrata zrakoplova u letu, razlog je nevjerojatan

Zrakoplov je pao za čak 4 kilometra prije nego su piloti uspjeli ponovno pokrenuti motore. Zrakoplov je uspješno prizemljen te instantno odveden na ispitivanje, piše Mirror.

MISTERIJ SE NASTAVLJA - Zrakoplov je pronađen, ali gdje su tijela?

Ono što je zabilježeno je da na motorima nije bilo apsolutno nikakvih kvarova. Upravo zbog toga je pokrenuta dodatna istraga oko misterije otkazivanja motora zrakoplova u vlasništvu aviokompanije Singapore Airlines.

Glasnogovornik kompanije kazao je u priopćenju da je zrakoplov koji je letio iz Singapura za Šangaj zahvatilo nevrijeme nakon tri i pol sata od polijetanja.

"Oba motora na trenutak su izgubila snagu, a jedan od njih je nakon samo nekoliko sekundi vraćen u pogon. Piloti su slijedili operacijske procedure prilikom uključivanja drugog motora. Nakon što su ih osposobili ponovno su postigli zadanu visinu i uspješno sletjeli u Šangaj", kazao je glasnogovornik kompanije Singapore Airlines.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene