Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najnoviji podaci

Zrakoplovnu nesreću preživjelo 36 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukupno 36 osoba preživjelo je nesreću zrakoplova ATR-42 u Venezueli u kojoj je život izgubilo 15 osoba, najnoviji su podaci koje su objavili službeni izvori.

Zrakoplov ATR-42 zrakoplovne tvrtke Conviasa na domaćem letu s karipskog otoka Margarite prema industrijskome gradu Puerto Ordozu na jugu zemlje srušio se nedaleko od velike čeličane na obali rijeke Orinoca. 'Danas se dogodilo čudo, imamo 36 preživjelih...nitko nije u kritičnom stanju a neki su već otpušteni kućama', rekao je lokalni guverner Francisco Rangel Gomez.

Pročitajte i ovo Vojska Venezuela Nova karta Sprema se novi rat! Vojske su već na granici, spominje se sveto tlo, a sve je počelo jednim otkrićem Venezuela preuzela kontrolu nad zatvorom Tocoron Ponovno pod kontrolom Čak 11.000 vojnika i oklopnih vozila upalo u zatvor! Padale granate, a sudbina najzloglasnijeg čovjeka još nije poznata

>> Pao zrakoplov s 51 osobom, 33 preživjelih

Upravitelj bolnice u koju su primljeni stradali u nesreći rekao je da su neki od njih teško ozlijeđeni. Po prvim informacijama, pilot je izgubio nadzor nad zrakoplovom desetak kilometara od Puerto Ordoza te se odlučio na prisilno slijetanje. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene