Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još se ne znaju svi detalji

Zrakoplovna nesreća na Havajima: Nedugo nakon polijetanja poginulo 11 sportskih padobranaca

Hitna pomoć/Ilustracija (Foto: AFP)
Hitna pomoć/Ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Jedanaest putnika i posada izgubili su život u petak navečer kada se njihov zrakoplov srušio blizu aerodroma na Havajima, priopćile su vlasti, a mreža CNN navodi da su letjeli prema mjestu odakle su trebali skakati padobranom.

Dvomotorni zrakoplov u kojemu je bilo jedanaest ljudi srušio se nedugo nakon polijetanja s aerodroma Dillinghama, pri čemu nitko nije preživio, priopćila je havajska prometna agencija (HDOT). Vatrogasna služba je izvijestila da se zrakoplov zapalio.

Pročitajte i ovo Zrakoplov, ilustracija Let za Kanare Drama u zrakoplovu punom putnika: Tri sekunde dijelile su ga od totalne katastrofe Avion prisilno sletio na autocestu - 1 Dvije osobe poginule VIDEO Avion sletio na autocestu i sudario se s automobilima: "Bio je samo nekoliko milimetara iznad naših glava"

"Još prikupljamo informacije o tome kamo su letjeli i što se dogodilo", rekao je vatrogasni brigadir Manuel Neves na tiskovnoj konferenciji.

CNN je objavio da je zrakoplov prevozio sportske padobrance i da će Savezna agencija za zrakoplovstvo provesti istragu o nesreći.

HDOT je rekao da savezni inspektori nastavljaju istragu o uzrocima nesreće. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene