445411
445411
445411
445411
445411

Zrakoplov eksplodirao na pisti, među spašenim putnicima i jedan Hrvat

Putnici, među kojima je i jedan Hrvat, te članovi posade, njih 300, su na vrijeme evakuirani.

 
 
 
 
U ovom trenutku se ne zna što je bio uzrok požara (FOTO: Screenshot/Twitter)
U ovom trenutku se ne zna što je bio uzrok požara (FOTO: Screenshot/Twitter)

Boeing 777 tvrtke Emirates, u kojem je prema Dubaiju iz indijskog Trivandruma u srijedu putovao i jedan Hrvat, nestao je u gustom crnom dimu neposredno nakon hitnog slijetanja u Dubaiju.

Srećom, svi putnici i članovi posade, njih sveukupno 300, su na vrijeme evakuirani, a očevici navode da je zrakoplov pratio trag dima i prije nego što je taknuo tlo.

Strani mediji prenose da je putnicima uoči slijetanja rečeno da avion ima problem s podvozjem, odnosno s kotačima, dok još nema službene potvrde i je li istina da se još u zraku zapalio desni motor.

Bilo kako bilo, fotografije i snimke na društvenim mrežama su otkrile da je zrakoplov vukao desno krilo po pisti, odnosno da je nedugo potom došlo do eksplozije.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se