Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubio kontrolu

Zrakoplov se srušio pred 600 gledatelja, poginuo pilot

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši RAF pilot Trevor Roche poginuo je u rijetkom zrakoplovu Haviland DH53, nakon što se pred 600 gledatelja srušio u polje blizu sajma gdje se održavao aeromiting. Ovaj rijedak zrakoplov bio je izložbeni primjerak u muzeju na aerodromu. Roche je bio pilot britanskog zrakoplovstva i veteran Zaljevskog rata.

Pilot povijesnog zrakoplova poginuo je jutros pred 600 gledatelja tijekom održavanja aeromitinga u Bedfordshiru u Velikoj Britaniji. Drveni je zrakoplov letio tek nekoliko minuta, kad je iskusan pilot Trevor Roche izgubio kontrolu te se srušio u polje samo 300-tinjak metara od gužve.

Pročitajte i ovo Ilustracija izazvali bijesne reakcije "Što je s ljudima? To je tako opasno": Deseci posjetitelja festivala uperili lasere u putnički avion Ilustracija Šok u avionu Pilot prigušio svjetla i počeo gledati sadržaj koji je šokirao putnika: Otišao je na WC i nakon toga zaspao

>> Srušio se avion na stambenu četvrt, gore kuće, šest mrtvih

Maleni je zrakoplov je bio izložbeni eksponat u muzeju na aerodromu u Shuttleworthu, a srušio se jutros oko 9.45 sati te se raspao na komadiće.

>> Pijani Rusi ukrali avion i otišli u provod!

Bivši RAF (Royal Air Force) pilot poginuo je na mjestu te su organizatori odmah otkazali miting. Dužnosnici iz zavoda za istraživanaje avionskih nesreća započeli su službenu istragu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene