Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Razlog pada zrakoplova u Kolumbiji je jedna obična videoigra?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov je kasnio u polijetanju jer je posada tražila videoigru jednog igrača koji ju je zaboravio izvaditi iz prtljage. Zbog toga nisu stigli natočiti gorivo.

Zrakoplov koji je prevozio brazilsku nogometnu momčad Chapecoense, koji se srušio u utorak u Kolumbiji, nije stigao natočiti gorivo jer je posada tražila videoigru koju je izgubio jedan od igrača, objavili su neki svjetski mediji u petak.

Zrakoplov se trebao zaustaviti u Cobiji, mjestu na granici Brazila i Bolivije, no kako su kasnili u polijetanju zbog potrage za igricom, zakasnili su natočiti gorivo na tom aerodromu jer on nakon ponoći ne radi. Zbog kašnjenja su morali čekati termin za slijetanje na aerodrom u Medellinu, no ostali su bez goriva prije no što su dobili odobrenje za slijetanje, piše Daily Mail.

Razlog kašnjenja otkriven je je u poruci koju je Chinhio Di Domenico, direktor nogometnog kluba koji je također poginuo u nesreći, poslao na zajedničku grupu na aplikaciji Whatsapp koju su koristili nogometaši Chapecoensea.

Cemerson Costa, jedan od sedam igrača koji nisu putovali sa svojim klubom u Kolumbiju, otkrio je da je to bila zadnja poruka upućena na grupu.

"Tu smo grupu koristili za zabavu, obično smo slali poruke i fotografije koje će nas nasmijati. Prije utakmice obično smo slali poruke podrške. I tog smo dana bodrili jedni druge, a mi koji nismo išli s njima poručivali smo im da nas učine ponosnima. Zadnju je poruku na grupu poslao Chinho šaleći se s činjenicom da je jedan igrač zadržao let iz Bolivije jer je zaboravio uzeti svoju videoigru iz torbe koju je predao prilikom prijave na let. Rekao je da je let odgođen jer pokušavaju doći do videoigre“, ispričao je Costa.

Ime igrača koji je zaboravio videoigru nije objavljeno.

Pročitajte i ovo Pad zrakoplova s ukrajinskim zarobljenicima Oboren zrakoplov Moskva i Kijev međusobno se optužuju za rušenje aviona: Na mjestu nesreće pronađeni ključni dokazi Slika nije dostupna Prvi lider koji je to izravno rekao Kanadski premijer prozvao Iran za rušenje ukrajinskog zrakoplova: "Imamo informacije iz više izvora da je avion srušen iranskom zemlja-zrak raketom, moguće nenamjerno"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene