Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zrakoplov prisilno sletio nakon što je posada osjetila dim

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pilot British Airwaysa morao je prisilno sletjeti na londonski Heathrow nakon što je posada osjetila dim u pilotskoj kabini.

Airbus A319 s 121 putnikom je nakon samo 10 minuta leta prema Zurichu kada je pilot objavio da su detektori reagirali na dim koji dopire u pilotsku kabinu.

Pročitajte i ovo Posljedice požara u Osijeku - 1 Golemi požar Počeo očevid u Drava Internationalu: Što je uzrokovalo katastrofu u Osijeku? Požar u BiH Užas u susjedstvu VIDEO Buktinja oštetila poslovnu zgradu, proširila se i na hotel: Svi gosti morali pobjeći

Kapetan zrakoplova se zbog mjera predostrožnosti odlučio vratiti u zračnu luku. Putnici kažu kako su se začas okrenuli i vrlo brzo sletjeli.

Putnici su putovanje nastavili drugim avionom, a inženjeri su pregledali zrakoplov kako bi otkrili zbog čega je posada osjetila dim. Vatre u zrakoplovu nije bilo.

Ovaj incident nadovezao se na slučaj od prošlog mjeseca kada je drugi britanski zrakoplov također morao prisilno sletjeti.

Putnici u zrakoplovu koji je kretao iz Pule bili su prestravljeni kada je gusti crni dim ispunio kabinu nedugo nakon polijetanja. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene