445756
445756
445756
445756
445756

Zrakoplov objavio uzbunu, nestao s radara, pa mu se nakon početne panike pojavio signal

  • , 06.08.2016., 17:41
  • Autor:
  • komentara

Putnički avion Air Algerie koji je letio za francuski Marseille oglasio je uzbunu i nestao s radara iznad Sredozemnog mora.

 
 
 
 
S radara nestao let AH1020 koji je iz Alžira letio za Marseille (Screenshot Flightradar24)
S radara nestao let AH1020 koji je iz Alžira letio za Marseille (Screenshot Flightradar24)

Zrakoplov Boeing 737-600 putovao je iz glavnog grada Alžira u Marseille. Ubrzo nakon polijetanja objavljena je uzbuna, a zrakoplov je nakon toga nestao s radara, javio je portal za praćenje zrakoplovnog prometa Flightradar24.

 

Let AH1020 je u Marseille trabao sletjeti u 17 sati po lokalnom vremenu. Portal je javio kako se zrakoplov u jednom trenutku okrenuo i krenuo nazad za Alžir, a potom mu se izgubio trag. Posljednja zabilježena visina na kojoj je letio je 7.000 metara.

Prema najnovijim imformacijama portala Flightradar24 zrakoplov je vjerojatno samo izgubio signal.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se