Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Među ozljeđenima i dijete

Zrakoplov morao prizemljiti zbog požara, 15 ozljeđenih!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petnaest je putnika ozlijeđeno na letu za Orlando na Floridi nakon što je zrakoplov Virgin Atlantica morao hitno sletjeti na aerodrom Gatwick u Engleskoj, javlja SkyNews.

Zrakoplov se vratio u zračnu luku dva sata nakon polijetanja zbog požara koji je izbio u kabini. Prilikom slijetanja, 15 je putnika ozlijeđeno. Petero njih ima ozljede gležnja, petero je ozlijedilo kralježnicu, dvoje rebra, a dvoje se žalilo na bolove u trbuhu.

Pročitajte i ovo Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima Slika nije dostupna Vatreni obruč VIDEO Požar u Italiji zarobio putnike u avionu Croatia Airlinesa: "O njima se vodi sva moguća skrb"

Među ozlijeđenima je i jedno dijete koje je slomilo nogu. 'Od 15 ozlijeđenih putnika 14 ih je prevezeno u dva centra za traumatologiju', rekla je dr. Jane Pateman, glasnogovornica ambulante zračne luke. (Agencija VLM)

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene