Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putnici prijavili posadi

Panika na letu iz Ljubljane: Avion EasyJeta prisilno sletio u Koeln zbog sumnjivog razgovora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačka policija uhitila je u subotu navečer u Koelnu trojicu putnika nakon što je zrakoplov easyJeta iz Ljubljane za London prisilno sletio u tom njemačkom gradu, objavila je lokalna policija.

Putnici su prijavili članovima posade zrakoplova da trojica muškaraca spominju riječi povezane s terorističkim aktivnostima poput "bomba" i eksploziv". Trojica britanskih putnika (31, 38 i 48 godina) privedeni su nakon slijetanja i zadržani na ispitivanju. Oni do sada nisu bili poznati službama sigurnosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Boeingova avion kojemu su otpala vrata Drama u zraku Boeing u sve većim problemima: Avionu s više od stotinu putnika tijekom leta otpao dio krila Ilustracija Kaos na letu Nakon 90 minuta leta zrakoplov se morao prisilno okrenuti: Razlog je nevjerojatan!

Policija je pregledala zrakoplov i ispitala putnike nakon što je ukupno 151 putnik sigurno evakuiran iz Airbusa 319 uz pomoć gumenih tobogana.

Zbog slučaja je 30 letova preusmjereno iz Koelna na druge aerodrome ili odgođeno.

Policija je zaplijenila naprtnjaču jednog od trojice muškaraca i raznijela ju izvan zrakoplova. Kasnije su objavili da nije pronađen eksploziv u zrakoplovu EasyJeta. Uz pomoć pasa tragača policija je pregledala zrakoplov te potom objavila da ništa nije pronašla.

Muškarci su zadržani na ispitivanju, kao i ostali putnici. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene