Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iskrcani putnici

Zrakoplov Air Francea prizemljen zbog lažne prijetnje bombom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Boing 747 francuske zračne kompanije Air France, na liniji Rio de Janeiro-Pariz, bio je u noći sa subote na nedjelju prisiljen sletjeti u Recifeu (sjeveroistok Brazila) zbog lažne dojave o bombi, objavila je tvrtka u priopćenju.

Prema navodima Air Francea, ‘posada na letu 443 Rio-Paris obaviještena je tijekom leta o prijetnji prisustva eksplozivne naprave u zrakoplovu’.

Pročitajte i ovo Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici Objavili i snimku VIDEO Rusija krenula u masovnu proizvodnju zastrašujućeg oružja: "Zapad nema pojma što se događa, mogu razoriti bilo koji europski grad"

Sukladno predviđenom postupku zapovjednik zrakoplova je odlučio sletjeti u Recifeu kako bi zrakoplov bio pregledan, dodaje se u priopćenju avioprijevoznika.

U zrakoplovu je bilo 405 putnika koji su svi iskrcani, nakon čega su zrakoplov pregledale nadležne službe i kada je utvrđeno da je sve u redu zrakoplov je nastavio let za Pariz. Posadu zrakoplova činila su tri pilota i 15 stjuarda i stjuardesa. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene