Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što se tamo događa?

NOVI MISTERIJ 'ZONE 51' Karte se ne mogu kupiti, a svakodnevno prevoze velik broj putnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Misteriozna 'Zona 51' proteklih se dana ponovno našla u fokusu javnosti zbog neobičnih zbivanja.

Misteriozna 'Zona 51' proteklih se dana ponovno našla u fokusu javnosti zbog neobičnih zbivanja. Naime, u američkoj zrakoplovnoj bazi koju se dugi niz godina povezuje s nizom neobjašnjivih evenata, ovih dana je zabilježeno polijetanje i slijetanje flote od 737 zrakoplova kompanije 'Janet', prenosi RT.

Pročitajte i ovo Ilustracija POJAVILA SE SNIMKA VIDEO Misteriozna sjena mogla bi kriti tajnu nestanka tinejdžera koji je skočio s kruzera u more Ilustracija UHIĆEN SUPRUG Obrat u slučaju nestale Srpkinje - u podrumu pronađeni jezivi dokazi, suprug je potrošio 420 eura na sredstva za čišćenje

Nova zrakoplovna kompanija 'Janet' posjeduje stotinjak Boinga označenih crvenim prugama koji su smješteni na međunarodnom aerodromu McCarran u Las Vegasu, objavio je Flight Club.

Iako ime ove zrakoplovne kompanije na prvu zvuči poput ostalih kompanija koje se bave zračnim prijevozom putnika, već su se pojavile prve teorije prema kojima 'Janet' znači 'Još jedan nepostojeći terminal' (Just Another Non-Existent Terminal).

Karte za letove kompanijom Janet nije moguće kupiti, a svi oni koji su nekako uspjeli doći do karte i svog mjesta na nekom od zrakoplova, ne žele otkrivati što se događalo na putu do njihovog odredišta, odnosno Nacionalne sigurnosne stanice u Nevadi poznatije pod nazivom 'Zona 51'.

Zona 51 godinama je nazivana mjestom na kojem se vrše testiranja NLO tehnologije, a sada, upravo na tom području, nekoliko puta na dan polijeću i slijeću letovi zrakoplovne kompanije 'Janet'. Nitko ne zna koji je pravi razlog ovih najnovijih događanja na tom misterioznom području.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene