Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad s političkom pozadinom?

Zoljom na Dodikovog aktivista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na kuću Todora Šalipura na Lončarima, općina Donji Žabar, prekjučer oko 2 sata ujutro nepoznati je napadač ispalio zolju.

Prema riječima Šalipura, jednog od vodećih aktivista SNSD-a, Saveza nezavisnih socijaldemokrata na čelu s Miloradom Dodikom, u vrijeme kada se dogodila eksplozija svih šestero ukućana spavalo je u obiteljskoj kući, piše Pincom.info.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

'Ustao sam i otišao vidjeti o čemu se radi. Pozvao sam policiju koja je osiguravala moju kuću sve do jutra', izjavio je Šalipura.

Pripadnici krim. policije iz Doboja koji su radili očevid potvrdili su da se radi o ručnom bacaču, tzv. zolji, koja je iz neposredne blizine ispaljena na kuću. 

'Raketa je prvo pogodila vrata dvorišta, a zatim probila vrata na garaži i završila ispod autombila kome je razbila zadnje vjetrobransko staklo', dodao je Šalipura.

On smatra da napad ima političku pozadinu zbog njegovog angažmana u SNSD-u tijekom proteklih lokalnih izbora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene