Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašna sudbina

ZLOSTAVLJANA I UBIJENA Kćer iz elitne obitelji ugušili pa zatražili otkupninu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj je policiju nazvala tek nakon što su otmičari telefonski zatražili još jednu otkupninu.

Isarve je bila unuka jednog od lokalnih dužnosnika, a mrtva je pronađena danima nakon ubojstva, kada je njezina obitelj otmičarima već uplatila otkupninu u iznosu od oko 130 tisuća dolara.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag

Isarve Cano Vargas iz Meksika prošli je mjesec zlostavljana, a zatim ubijena, javlja Daily Mail. Ova 19-godišnjakinja iz Tehuacana bila je član istaknute političke obitelji, a prije smrti se našla s 21-godišnjim Jesusom Carrasco Lopezom, koji je sin drugog lokalnog političara. Policija vjeruje da su je on i još dvojica njegovih prijatelja ubila prije nego su od njezine obitelji tražili otkupninu.

Isarve je bila unuka jednog od lokalnih dužnosnika, a mrtva je pronađena danima nakon ubojstva, kada je njezina obitelj navodnim otmičarima već uplatila otkupninu u iznosu od 2 milijuna pesosa, što je oko 130 tisuća američkih dolara.

Nakon što su uplatili ovaj iznos, otmičari su tražili još 140 tisuća meksičkih pesosa (9 tisuća dolara).

NA RUBU SUZA čitala svjedočanstva o brutalnom načinu života Jehovinih svjedoka

SIROMAŠTVO IH TJERA U OČAJ - Mlade djevojke namamljuju u lažne brakove

Pokušali oteti 9-godišnjakinju - Muškarac je izašao iz auta i podigao je

Istražitelji vjeruju da su Lopez i njegovi prijatelji, 28-godišnji Efrain Mendez Cabrera te 21-godišnji Jairo Adan Gutierrez Cabrera, najprije ubili svoju žrtvu a zatim zatražili otkupninu.

Obitelj je policiju nazvala tek nakon što su otmičari telefonski zatražili još jednu otkupninu. Glasnogovornik policije je za medije iznio mogući razlog zašto su je najprije ubili.

„Vjerujemo da su otmičari sumnjali da bi ih djevojka mogla kasnije identificirati, pa su odlučili ne riskirati“, rekao je.

Tijelo ubijene Vargas pronađeno je oko 30 kilometara dalje od mjesta prebivališta, u Coxcatlanu, gdje su izbacili njezino truplo. Lopez i druga dvojica osumnjičenika uhićeni su zbog sumnje da su oteli i ubili djevojku, a za sada se izvještava kako je Vargas vjerojatno bila ugušena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene