Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŽIVOTOM SPASIO PRIJATELJE

Dječak prepoznao bombaša odjevenog u školsku uniformu i napravio OVO!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aitazaz Hassan Bangash, 14-godišnji dječak iz Pakistanu, suočio se s bombašem samoubojicom i svojim životom spriječio veću tragediju.

Pakistanski tinejdžer Aitazaz Hassan Bangash bio je na putu u školu u distriktu Hangu na sjeveru zemlje, kada ga je zaustavio bombaš obučen u školsku uniformu i pitao gdje je škola, javlja CNN.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno Poprište napada bombaša samoubojice u Pakistanu krvavi napad Bombaš samoubojica zabio se u policijsku patrolu: Poginulo najmanje devet policajaca

Aitazaz i njegov rođak Musadiq Ali Bangash bili su sumnjičavi prema muškarcu koji ih je to pitao. 'Drugi učenici su odustali, ali Aitazaz je pokušao uhvatiti bombaša. Tijekom naguravanja s Aitazazom bombaš se uspaničio i aktivirao bombu', ispričao je Bangash.

Bombaš samoubojica usmrtio najmanje 12 osoba, većina stranci

Rajab Ali, učenik koji je također svjedočio ovom događaju, rekao je kako je Aitazaz na bombaša bacio kamen prije nego ga je uhvatio. Eksplozija se dogodila kada je Aitazaz uhvatio bombaša. Dječak heroj, kako ga zovu u Paksitanu, i bombaš su poginuli, a ozlijeđeno je dvoje ljudi.

Policija je potvrdila ovaj događaj. Distrikt Hangu i inače je problematično područje, sa stalnim sukobima sunita i šijita. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene