Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječnici ga poslali kući

Živio sa slomljenim vratom pet mjeseci!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gary Rickard pet je mjeseci živio sa slomljenim vratom, nakon što su mu liječnici rekli da se samo natukao i poslali ga kući.

42-godišnji Gary, koji za život zarađuje vozeći kamione, u teškoj prometnoj nesreći slomio je vrat. No, nakon samo 20 minuta pregledavanja, liječnici su ga pustili iz bolnice u Coventryju, tvrdeći da se samo natukao.

Pročitajte i ovo Bicikl, ilustracija Hitna joj nije stigla pomoći Tragedija u Podravini: Pala s bicikla i poginula, pronašao je poštar Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet

S nepodnošljivim bolovima Gary je živio pet mjeseci. 'Rekao sam liječnicima da me ne mogu ovakvoga poslati kući', rekao je Gary i dodao kako ga liječnici uopće nisu slušali i obazirali se na njegove riječi.

Nakon tri tjedna vratio se na posao, no nije ponovno mogao voziti kamion zbog strašnih bolova u vratu. Poslali su ga na fizikalnu terapiju, ali ona nije mogla ublažiti patnju i kvrgu na vratu koju je Gary dobio.

Kako ništa nije pomagalo, nakon dva tjedna Garyja su poslodavci ponovno poslali u istu bolnicu u kojoj je bio prvi put. Tek su tada liječnici otkrili da je Gary pet mjeseci živio sa slomljenim vratom. Od bolnice je dobio neodređeni novčani  iznos, a osoblje se nakon velikog propusta nije ni ispričalo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene