Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije prijavio zbog straha

Živio 10 godina s mrtvim prijateljem ispod kauča

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alan Derrick živio je u stanu u Bedminsteru kraj Bristola deset godina s truplom svog 73-godišnjeg prijatelja jer se bojao da ga ne izbace iz stana. Tijelo je držao ispod kauča.

Susjedi su se žalili na nesnosan smrad, a lokalnim vlastima je truplo promaklo iako su dvaput posjetili dotični stan. Derrick, koji je inače imao problema s učenjem, svojeg je prijatelja beskućnika Denisa Pringa pozvao da živi s njim sredinom devedesetih.

Pročitajte i ovo Požar u Horvaćanskoj - 3 Intervencija u tijeku FOTO Gorio stan u Zagrebu: Pozvana hitna pomoć, jedna osoba se nagutala dima Ilustracija Jeziva priča iz Francuske Sina dvije godine ostavila samog u stanu, donosila mu samo hranu: "Redovno je dolazio u školu, uvijek nasmijan i čist"

Kad je Pring iznenada umro Derrick se uspaničio jer se bojao da će ga potjerati iz stana, prenosi Daily Mail. Stoga je umjesto da obavijesti vlasti sakrio mrtvo tijelo ispod kauča. Godinu dana nakon smrti u stan je došla inspekcija koju su pozvali stanari radi smrada koji je dolazio iz stana. Sandra Wedlock, iz inspekcijske službe, nije primjetila tijelo, a smrad je pripisala začepljenom toaletu.

Pringov kostur je otkriven deset godina nakon smrti, 2008. godine, kada se Derrick iselio iz stana. 'Stan je bio prljav, a smrad iz toaleta je bio nepodnošljiv pa smo pomislili da je to izvor smrada,' rekla je. 'Nisam tražila tijelo, tražila sam smrad,' dodala je. Na sudu je rečeno da je Pring umro zbog visokog krvnog tlaka i alkohola.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene