Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podijelila ju sa svijetom

FOTOGRAFIJA koja je jednoj majci slomila srce...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
„Jednostavno ne mogu shvatiti kako je fotograf mogao smatrati ovakvu kompoziciju slike korektnom“, rekla je zgrožena majka nakon što je vidjela fotografiju razreda koji pohađa njezin sin.

Jedna majka iz Kanade podijelila je sa svijetom sliku koja joj je, kaže,  „slomila srce“. Njezin sin, koji je trenutno u drugom razredu osnovne škole, na zajedničkoj je fotografiji u potpunosti odvojen od svojih prijatelja iz razreda.

Pročitajte i ovo Svijeće i cvijeće za poginule u pucanjavi u školi Poznat motiv Otkriveno zašto je 12-godišnjak u Finskoj pucao na djecu iz razreda Slika nije dostupna Ponovno se slikali FOTO Ispravljena nepravda koja je rastužila svijet!

Sedmogodišnji Miles Ambridge na slici sjedi u invalidskim kolicima, smije se i naginje lijevo gdje su poredani svi ostali učenici (njih 22) iz razreda. "Odsječen je od cijelog razreda, a očajnički želi biti dio društva", rekla je kasnije nejgova majka koju je fotografija jako rastužila.

Milesu dijagnosticirana spinalna mišićna atrofija

Milesu je dijagnosticirana spinalna mišićna atrofija kada je imao samo 13. mjeseci i već su mu tada doktori prognozirali kako nikada neće moći hodati.  „Jednostavno ne mogu shvatiti kako je fotograf mogao smatrati ovakvu kompoziciju slike korektnom“ rekla je majka

Lifetouch nakon toga povukao sliku

Majka, Anne Belanger, potužila se kompaniji Lifetouch Canada čiji je fotograf slikao spornu fotografiju te je nakon toga postavila na Facebook.

>>FOTO PAPA ODUŠEVIO SVE: U papamobil pozvao dječaka s Downovim sindromom

Lifetouch nakon toga je povukao sliku na kojoj Miles sjedi blizu svojih prijatelja i priznao kako je kompozicija slike u potpunosti promašena. „Ovo će biti poučno iskustvo za našeg fotografa„ rekao je Lifetouch manager Dean Cochrane. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene