Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Iron Lady'

Žena vukla tramvaj težak 17 tona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruska sportašica pet je metara vukla je 17 tona težak tramvaj, a sljedeći joj je cilj vući 20 tona težak avion.

Oksana Kosheleva iz sibirskog grada Irkutsk koja teži 79 kilograma, pet je metara vukla 17 tona težak tramvaj za koji je bila zavezana užetom.

Pročitajte i ovo Vladimir Kara-Murza Zabrinuti za njegovo zdravlje Ruski oporbeni vođa poslan u Sibir: Transport je trajao tjednima, zaustavljali se u zatvorima diljem zemlje Gašenje požara, ilustracija - 4 Sibir gori Izvanredno stanje zbog divljih požara: Plamen gotovo veličine New Yorka

'Emotivno stanje je važno. Mora vam biti jasno treba li vam ovo ili ne. Ako vam to ne treba, nećete uspjeti u ovom izazovu', rekla je Kosheleva lokalnom portalu IRK.ru, prenosi Russia Today.

Njezin je cilj vući 20 tona težak avion i na taj način ući u Guinnessovu knjigu rekorda. Nada se da će to ostvariti na airshowu u Tyumenu sljedeće godine.

Nevjerojatno: Kamion od 26 tona vukao 35 metara!

'Pripremala sam se pomaknuti avion, ali sam završila s tramvajem. Zapravo i nije bilo teško. Trebalo je biti duže. Sljedećeg puta bit će duže', kaže Kosheleva Ali prije aviona, planira pomaknuti vojno vozilo i to već sljedećeg tjedna.

Kosheleva je u Sibiru inače šampionka u podizanju utega i zovu je 'Iron Lady'. Već je pomaknula autobus, kamion te transporter težak 16,5 tona.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene