Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Transfuzija krvi

Žena umrla nakon tretmana u salonu ljepote, tri se bore za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna 46-godišnja žena umrla je u Hong Kongu, a još tri se bore za život, nakon tretmana u salonu ljepote koji uključuje transfuziju krvi.

Policija istražuje slučaj nakon kojega su obnovljeni pozivi zdravstvenih stručnjaka za bolju regulaciju hongkonške industrije ljepote. 'Da, žena u dobi od 46 godina je umrla od septičkog šoka', rekla je vladina glasnogovornica. Još tri žene, u dobi od 56, 59 i 60 godina, su u bolnici, a najstarija je u kritičnom stanju.

>> Žrtva ljepote: Preminula nakon ubrizgavanja botoksa!

Sve četiri žene nedavno su se podvrgnule složenoj proceduri transfuzije krvi u lancu salona ljepote DR, navode vlasti. Za taj su postupak platile po 6.400 američkih dolara. Oglasio se i DR koji je priopćio da je tretmane transfuzije, čija je svrha poboljšanje imuniteta i izgleda, provodio liječnik koji nije njihov zaposlenik.

Stručnjaci navode da se radi o eksperimentalnom postupku za oboljele od raka koji zasad nema potvrđene nikakve primjene na području estetskih zahvata. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Pogreb žrtve nasilja na Zapadnoj obali Na Zapadnoj obali Izraelski doseljenici u valu nasilja ubili dvojicu mladih Palestinaca

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene