Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odjurio drugoj

Žena ga ostavila zbog neslane šale na internetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Navijač nogometne momčadi Manchester Uniteda prevalio je 650 km autom kako bi se sastao sa ženom koju je upoznao preko interneta, ali je stigavši na rendez-vous otkrio da ona uopće ne postoji i da je on zapravo žrtva osvete protivničkih navijača.

39-godišnji Stuart Slann krenuo je autom iz Sheffielda na zabitnu farmu u Škotskoj, gdje se trebao sastati sa ženom s kojom se upoznao na internetu. No došavši na farmu otkrio je da Emma, kako mu se bila predstavila, nije tu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prevaren u Puli 80-godišnjak očekivao nasljedstvo od dalekog rođaka, pa ostao bez više desetaka tisuća eura Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena

Tri sata kasnije primio je telefonski poziv u kojemu mu je rečeno da je sve to bila šala. Taj razgovor je snimljen i postavljen na internet zajedno sa škakljivom fotografijom.

Šaljivčine su bila dvojica navijača Liverpoola koje je Slann susreo na odmoru u Cancunu, u Meksiku, gdje su se posvađali zbog nogometnih miljenika. Vrativši se s odmora, dvojici zafrkanata palo je na um da izmisle 'Emmu' na internetu koja će zavesti i poniziti Stuarta Slanna. To im je i uspjelo jer Slannova žena je na internetu otkrila da je suprug kanio prevariti i ostavila ga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene