Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dodik htio da sjedne s njima

Željko Komšić ponizio Kusturicu i otjerao ga od stola

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Redatelj Emir Kusturica doživio je neugodnost na večeri koja je prošlog tjedna organizirana u Banjoj Luci, povodom izbora Osobe godine.

Njoj su prisustvovali najbolji tenisač današnjice Novak Đoković i predsjednik Srbije Boris Tadić koji je došao u društvu Milorada Dodika. Dodik se na večeri pojavio u pratnji Emira/Nemanje Kusturice i isplanirao je da i on sjedi za 'predsjedničkim' stolom.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Rezolucija o genocidu Vučić: ''Molio sam ljude u Republici Srpskoj da još jednom razmisle o svim svojim odlukama i potezima'' Milorad Dodik Brz odgovor Dodikov sin o tome da je dobio hrvatsko državljanstvo: "Vidim da sam postao hrvatski državljanin..."

Za navedenim stolom sjedilo je društvo koje su redom činili Željko Komšić, Boris Tadić, Milorad Dodik, Nebojša Radmanović, Nermin Nikšić, Aleksandar Džombić, Igor Radojičić, te organizator večere Željko Kopanja.

'Sjedne li Kusturica za ovaj stol, ja odlazim', navodno je rekao Komšić, a doznaje sarajevo-x.com. Kusturica mu nije ostao dužan u naknadnoj izjavi za Kurir.

'Što se tiče Komšića, ja s njim ne bih dijelio ni prostoriju za pišanje, a kamoli stol', poručio je Kusturica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene