Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima novac, nema ljubav

'Željezna Lady': Obitelj je mrzi, a mogla bi postati najbogatija na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najbogatija Australka, Gina Rinehart, uskoro bi mogla povećati svoje bogatstvo.

Imovina 57-godišnje Gine procjenjuje se na 20 milijardi dolara, a očekuje se da će taj iznos kroz nekoliko godina skočiti na čak 100 milijardi dolara, piše Telegraph. Stvar je u rudnicima željezne rudače, koje Rinehart posjeduje u Zapadnoj Australiji, a s velikom potražnjom iz Kine i Indije raste i njihova vrijednost.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Slika nije dostupna Pozvala ih 'na red' Najbogatija žena siromašnima: Manje pijte i pušite, više radite!

>> Ostavila 500 milijuna dolara, a nema ih tko naslijediti

Bogatu Australku u zemlji su proglasili 'Željeznom Lady' jer je kao svoju definiciju ljepote dala 'rudnik željeza'. No, koliko joj na financijskom planu ide dobro, toliko joj na obiteljskom ide loše. Osim što je ne vole ni na razini države, ne vole je ni u vlastitoj obitelji.

Pokojni otac Lang Hancoc, koji je sam otkrio ogromne količine željezne rudače i na tome pokrenuo bogatstvo, prijetio joj je da će je ostaviti bez ičega. Ginu ne voli ni bivša pomajka koja se kao kućepaziteljica udala, kao ni vlastita djeca, a i pomajka i djeca s njom su zbog novca završili na sudu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene