Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privlačenje putnika

Želite otkriti tajne ženskog orgazma? Letite Qantasom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da bi privukla što više putnika na svojim letovima, australska zrakoplovna tvrtka Qantas nudi svojim klijentima mogućnost izbora programa koji prikazuje dokumentarni film o postizanju ženskog orgazma tijekom međunarodnih letova.

Dakle, kada letite zrakoplovom na međunarodnoj liniji na 10.000 metara visine, možete birati koji sok hoćetepopit, možete birati hoćete li grickati perece ili pojesti cijeli obrok, no na Quantasovim međunarodnim linijama odnedavno možete birati hoćete li primjerice pogledati film 'Toy Story 3' ili dokumentarac pod nazivom 'The Female orgasm Explained'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Čarolija prirode Čarobna gljiva: Žene koje ju pomirišu dožive snažan orgazam Slika nije dostupna 'Strašne' brojke Najveći putnički avion vozit će najdužu zračnu liniju na planetu!

Film je snimljen u produkciji jedne francuske tvrtke i već je emitiran u programu australske tv-mreže SBS, a u njemu su prikazani eksplicitni crteži i grafikoni, nekoliko isječaka iz starih porno-filmova te odgovarajući zvučni efekti, zbog kojih bi se konzervativniji putnici mogli početi meškoljiti od nelagode.

'Kvaka 22'

Glasnogovornik Qantasa Luke Enright za Daily Telegraph je kazao kako je dokumentarac jedan od popularnijih izbora putnika u njihovu TV-programu te da će se nastaviti prikazivati do studenoga, u skladu s ugovorom. Sociolog na australskom Sveučilištu Wollongong, dr. Michael Flood smatra da je prikazivanje ovakvog dokumentarnog filma u zrakoplovu 'zanimljivo, no da bi moglo biti i problematično' zbog manje djece i maloljetnih putnika.

Enright ističe kako kabinsko osoblje može blokirati spomenuti program ako je riječ o maloljetnim putnicima koji putuju bez pratnje odraslih osoba, no 'kvaka 22' je u tomu što putnici informacije o programu i dokumentarcu dobivaju tek pošto uđu u zrakoplovu i pročitaju 'prospekt u kojemu stoji o kakvoj je vrsti filma riječ'. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene