Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije potvrđena prijetnja

Zbog terorizma prekinuti rock festival u Njemačkoj se nastavlja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glazbeni festival "Rock am Ring", najvažniji tog tipa u Njemačkoj, evakuiran u petak navečer zbog "terorističke prijetnje", nastavit će se s obzirom da je svaka potencijalna prijetnja uklonjena, objavili su u subotu organizatori na Internet stranici.

Policija je potvrdila da je završena potraga na mjestu festivala, blizu Koblenza, na jugozapadu zemlje, na kojem se očekuje 90.000 osoba.

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo 19-godišnjak s nožem, ilustracija Strava u Njemačkoj Mladić nasmrt izbo roditelje i brata: Krvavi pohod preživjela je samo sestra

"Nakon intenzivne potrage na čitavom prostoru događanja festivala, nisu potvrđene sumnje u neposrednu opasnost", objasnili su organizatori.

Policija je "dala zeleno svjetlo nastavku radova postavljanja pozornice", dodali su oni. Točno vrijeme nastavka tog festivala koji bi trebao završiti u nedjelju još nije priopćeno.

Evakuiran je u petak navečer zbog "terorističke prijetnje", manje od dva tjedna nakon napada u Manchesteru u koncertnoj dvorani. Za napad u kojem su poginule 23 osobe odgovornost je preuzela Islamska država. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene