Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Godinama ju zlostavljao

Zbog Fritzla ubila očuha s kojim ima troje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Olga Androva, 26-godišnja Ruskinja ubila je očuha s kojim ima troje djece nakon što je na televiziji pogledala suđenje autrijskom monstrumu Josefu Fritzlu.

Olga, koja je svojm očuhu Nikolayu Kirkovu u obiteljskom domu rodila troje djece, ubila ga je nakon što je vidjela da će Elisabeth svjedočiti protiv oca koji ju je zlostavljao 24 godine, piše Metro.co.uk. 'Odjednom je shvatila da to što se njoj događa nije normalno. Iako je sada suočena s doživotnom zatvorskom kaznom, i to će biti bolja budućnost nego ona kakvu je za nju predvidio njezin očuh', rekao je obiteljski prijatelj iz ruskog grada Duminičija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo Zatvor Padinska Skela Robijao zbog 250 eura Stravičan zločin u susjedstvu: Završio u zatvoru zbog petarde, cimeri ga silovali drškom metle, tjerali da pije mokraću i na kraju ubili

Ruski mediji prenose da je očuh Olgu godinama zlostavljao i silovao. Vidjevši suđenje Fritzlu, Olga je očuha  likvidirala pogodivši ga lovačkom puškom u glavu. Njezina majka Zhana preminula je od srčanog udara kojeg je dobila shvativši da je njezin suprug otac kćerine djece.  

 


 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene