Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je ugasio svjetlo?

FOTO: Zbog SMS-a srušio dalekovod

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač kamiona izazvao je prekid opskrbe električnom energijom na području veličine 160 četvornih kilometara. Naime, zabio se u dalekovod i oborio ga, jer nije pazio, odnosno u tom je trenutku pisao SMS poruku.

Nalet kamiona bio je toliko silovit da se dalekovod nagnuo za 45 stupnjeva. Nesreću je skrivio 35-godišnji Sing Lu, a ona se dogodila u gradu Tianjinu, na sjeveru kine, prenosi orange.co.uk.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jedan ostaje iza rešetaka Mladići građanima ukrali gotovo pola milijuna kuna: Objavljeni detalji njihove prijevare Provjereno: Dioničari Dalekovoda PROBLEMI S DALEKOVODOM Zašto je država pristala na to da izgubi novac građana i što radi često prozivana hrvatska agencija? ''Ovo je čisti lopovluk''

>> FOTO: Kranom dizalice zabio se u semafor

Policiji je nakon nesreće priznao da je u trenutku nesreće tipkao SMS poruku na mobitel. 'Zbog toga nije pazio na cestu, no ipak, nešto tako veliko teško je ne primijetiti', zaključio je glasnogovornik lokalne policije.

Šteta na dalekovodu uzrokovala je prekid opskrbe električnom energijom na širem području, jer je prilikom strujnog izboja iz stroja izbačena i obližnja trafostanica. Tisuće domova i tvrtki tako su u sekundi ostali bez struje. Radnicima je trebalo čak tjedan dana da stvari vrate u normalu. Čišćenje ostataka s prometnica trajalo je gotovo jednako dugo, punih pet dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene