Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brojni komentari na društvenim mrežama

Zbog privođenja žene koja je pokazala srednji prst Izetbegovića uspoređuju s Kim Jong Unom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvene mreže preplavili su u petak šaljivi komentari na račun bošnjačkog člana BiH Predsjedništva Bakira Izetbegovića kojega su i usporedili sa sjevernkorejskim diktatorom jer je američka državljanka privedena i novčano kažnjena zato što je predsjedničkoj koloni vozila pokazala srednji prst.

Sarajevski Dnevni Avaz objavio je da je američka državljanka (L.F.P.) u četvrtak nešto prije podneva sati na raskrižju ulica Kralja Tomislava i Titove pokazala srednji prst prema koloni službenih vozila u kojima je bio i član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović.

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

Nakon tog događaja policija je kod zgrade općine Centar zaustavila automobil u kojem je bila američka državljanka i privela je u policijsku postaju gdje joj je nakon obavijesnog razgovora uručen prekršajni nalog zbog drskog ponašanja te je morala platiti kaznu.

Objava te informacije izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama.

"Srednji prst - Narušavanje javnog reda i mira za Kim Jong Una?", jedan je od komentara na Twitteru.

Također su građani objavljivali šaljive klipove komičara Mr. Beana koji također pokazuje srednji prst.

"Koliko simbolike ima u tome što je "neka" Amerikanka pokazala srednji prst? Je li to srednji prst @realDonaldTrump politici u BiH?", pita se jedan Sarajlija. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene