Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S 230 kg pretežak za 'normalan'

Zbog ponosa odbio na rendgen u ZOO vrt i - umro!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Thomas Lessmann, 51-godišnji Nijemac težak čak 230 kilograma, umro je nakon što je odbio otići na rendgen u Zoološki vrt. Tamo su ga naime, uputili, jer je bio pretežak za rendgen za ljude.

G. Lessmann je liječnicima u klinici u Eppendorfu u blizini Hamburga rekao da se ne osjeća dobro i da gubi svijest, a oni su ga poslali na redgen u obližnji Zoološki vrt. 'Zvučalo nam je kao da nas pokušavaju 'otpiliti' na taj način', kazala je za BILD Thomasova udovica Petra. Thomas je naime, zbog povrijeđenog ponosa odbio otići na snimanje u ZOO i 13 dana kasnije je i umro.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Juan Pedro Federico MISLILI SU DA IMA 501 KG Najdeblji čovjek iznenadio podatkom o težini Slika nije dostupna Ovako to izgleda VIDEO Spašavanje pretile osobe koja se nije prala 5 godina

Glasnogovornik klinike kazao je da je g. Lessmann tretiran kao i svi drugi pacijenti, no da ga jednostavno nisu mogli stavili na rendgen. 'Gornja granica je 200 kilograma pa nismo imali izbora', dodao je. Uzrok smrti znat će se tek nakon obdukcije. 
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene