Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo iz strasti

Zbog djevojke ubio Facebook prijatelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica američkih tinejdžera posvađali su se oko djevojke. Bili su i prijatelji na Facebooku. Jedan od njih dvojice je ubijen, a drugog je policija uhitila zbog sumnji na ubojstvo.

Beživotno tijelo 18-godišnjeg Jona Dargisa pronađeno je prošlog petka iza njegove kuće u Zeeland Townshipu u Michiganu, u kojoj je živio s majkom i sestrom. Tijelo se nalazilo u snijegu , a primijetio ga je susjed nakon nešto manje od 24 sata od vremena smrti, prenosi lokalni portal wzzm13.com.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Težak' izbor Urnebesan oglas: Tražila da bira između nje i psa, ovom se nije nadala Slika nije dostupna SUDAC SVE ŠOKIRAO Okorjeli kriminalac pretukao djevojku, pročitajte presudu

Njegovog prijatelja s Facebooka Joshuu Hamblyja, policija je uhitila zbog sumnje da je ubio Dargisa. 'Jedan od susjeda uočio je leš, a izgleda da je bilo pokušaja da se tijelo prikrije', rekao je policijski poručnik mark Bennett.

Policiji motiv ubojstva još nije poznat, no istražuju koliko su se Dargis i Hambly dobro poznavali. Jedna tinejdžerica iz susjedstva, lokalnim je medijima rekla kako je motiv bila svađa zbog djevojke. 'Dogodilo se to zbog djevojke. Sviđala se jednom i drugom pa je ovaj drugi poludio', objasnila je.

Policija je zatražila obdukciju nad tijelom ubijenog tinejdžera, kako bi se točno utvrdio uzrok smrti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene