Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drakonska kazna

Završio na doživotnoj zbog 350 grama marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Triput je 'pao' s marihuanom i triput je osuđivan za posjedovanje i raspačavanje te droge, no uvijek uvjetnom kaznom.

Amerikanac Cornell Hood II. tad se preselio i opet bio uhvaćen u istom kaznenom djelu. Za njega više nije bilo uvjetne kazne, jer sada je dobio doživotnu kaznu zatvora.

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

Policija je u njegovom stanu u gradu Slidellu u Louisiani pronašla 350 grama marihuane, a četvrti prijestup sad mu više nije oprostio. Štoviše, sudac je tog 35-godišnjaka osudio na doživotnu kaznu zatvora, a u trenutku kad je ulovljen još je uvijek bio pod uvjetnom kaznom, piše Allvoices.

Prijašnje presude na uvjetnu kaznu Hood je zaradio još 2005. godine u New Orleansu. Porota ga je zapravo osudila na 15 godina zatvora, no javni tužitelj se pobunio i zatražio drakonsku kaznu, a kako se u Louisiani nakon tri kažnjavanja za posjedovanje i raspačavanje droge dobiva doživotna kazna zatvora, doduše za prekršaje za koje se dobiva kazna zatvora od minimalno 10 godina, sudac je odlučio djelovati preventivno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene