Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko će ga dobiti?

Završen natječaj za posao iz snova - plaća 100.000 australskih dolara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Natječaj za posao iz snova je završio. Od 40 tisuća prijavljenih njih 18 ušlo je u finale. Samo njih šestero dobit će priliku šest mjeseci raditi na jednom od najljepših mjesta na svijetu. Za to će dobiti i 100 tisuća australskih dolara.

Za najbolji posao na svijetu stiglo je 40 tisuća prijava iz svih krajeva svijeta. 'Mislim da su se ljudi zaista potrudili kako bi se prijavili za jedan od šest poslova. Radili su posebne životopise. Neki od njih naveli su mnogo primjera onoga što su radili, posebice svoja iskustva s putovanja. Jako smo uzbuđeni jer će ovo biti tijesno natjecanje, ali na kraju ćemo ipak dobiti nevjerojatne kandidate', kazala je Karen Halbert iz Turističke zajednice Australije.

>> Traže se zaposlenici za 'najbolji posao na svijetu'!

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Slika nije dostupna Lijeni, pijani.... Najtvrdokorniji europski stereotipi

Kušač jela i vina, fotograf, čuvar parka - neki su od poslova, najboljih na svijetu koje nude Australci. Za šest mjeseci plaća je stotinu tisuća australskih dolara. 'Uglavnom ćemo provoditi vrijeme s njima. Bez obzira na stanje i mjesto gdje se nalaze, proći će kroz cijeli niz aktivnosti', dodala je Halbert.

Među kandidatima ima Amerikanaca, Britanaca, Talijana, Francuza, no najveći broj prijavljenih njih čak 30 tisuća dolazi iz Australije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene