Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oslobađanje od stresa

Zavirite u prvu Sobu bijesa u Europi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stresa se možete riješiti za 33 kune i to u takozvanoj sobi bijesa!

Naljutio vas je šef, pauk vam digao auto ili ste samo pogledali u prazan novčanik. Sve to izaziva stres. Ne promoviraju nasilje, ali vlasnici sobe bijesa tvrde da ovako najbolje izbacujete stres iz sebe. 'Pa da se trenutno oslobodite stresa, umjesto da nekoga prebijete ili doma nešto razbijete. Kasnije dobijete CD kako se trajno riješiti bijesa. Mora se naći taj uzrok stresa i ukloniti ga', kaže Nikola Paušić, vlasnik Sobe bijesa.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 1 Neki su naučili na teži način Kad pritisnu umor, tjeskoba i krivnja, već je kasno: ''Nemojte ga se odreći ni pod koju cijenu'' Stres na poslu Bolovanje Glavni uzrok izostanka s posla u Njemačkoj: Bolest je u stalnom porastu, čak 70 posto radnika se požalilo

>> Nakon razvoda pilom prepolovio namještaj na dva dijela

Ovakve sobe postoje u Americi. U Europi ovo je prva. Odaziv je velik, tvrde dečki, bijesnih je ljudi na sve strane. 'Obično se zadrže 15 minuta u razbijanju i 15 minuta da popiju kavu i da se odmore', kaže Paušić.'Nudimo tri tipa sobe. Studentska, kancelarijska i po izboru, gdje možete kombinirati stvari', kaže Andrej Kekić.

Možete donijeti i vlastite stvari kojih se želite riješiti. Naravno sve razbijate sa žaštitnom odjećom. Dečki će uskoro u razbijanje uvrstiti i tehničke aparate koji će se kasnije reciklirati. Sve to za 500 dinara, odnosno 33 kune.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene