Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripreme za prosvjede

Zavirite na trening najpoznatijih 'toples aktivistkinja'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
One u Ukrajini neće gledati nogomet već prosvjedovati protiv seks turizma i prostitucije. One su članice pokreta Femen, a vi pogledajte kako se one pripremaju za Euro 2012.

Trbušnjaci, sklekovi, pripremanje rekvizita - članice aktivističkog pokreta Femen ozbiljno se pripremaju za svoje prosvjede za vrijeme Eura 2012 u Ukrajini.

Pročitajte i ovo Ilustracija Raketni udari Velik ruski napad na Ukrajinu, Poljska digla borbene avione: "Glavni cilj neprijatelja su naši ljudi" Aleksandar Bortnikov Oglasio se i Lukašenko Rusija prozvala krivce za teroristički napad u Moskvi: "Naravno da su to oni"

Žele ukazati na problem seks turizma i prostitucije, posebice za vrijeme Eura 2012 koji će se u Ukrajini održati od 9. lipnja do 1. srpnja. Članice pokreta najavljuju da će u tom periodu imati nekoliko zapaženih akcija.

A prije nekoliko dana ove najpoznatije 'toples aktiviskinje' uspjele su doći i do pehara Europskog nogometnog prvenstva, i to već drugi put.

Berlusconi, Putin, Svjetski ekonomski forum - samo su neki od meta ovih sada već svjetski poznatih aktiviskinja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene