Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvero mrtvih

Zatvorio se u kuću pa pucao po prolaznicima i bacao bombe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvero ljudi ubijeno je u subotu poslijepodne u pucnjavi u selu Kratovo, jugoistočno od Moskve, gdje se jedan seljak zabarikadirao u svom domu i otvorio vatru po prolaznicima.

Napadač je ubijen dok je pokušao pucati na policiju. Prethodno je policija nekoliko sati držala kuću u okruženju, dok su zvuci pucnjave i eksplozije granata odjekivali selom.

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju

Četiri pripadnika specijalnih snaga pretrpjela su lakše ozljede prije no što su policija i Državna garda likvidirali ubojicu, javlja RT.

"Strijelac je bio blokiran. Nekoliko sati je pucao i bacao bombe. Bilo je 14 eksplozija, a četvorica pripadnika specijalnih snaga su lakše ozlijeđene i nisu u životnoj opasnosti", izjavio je ruski ministar unutarnjih poslova Vladimir Kolokoltsev. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene