Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smješten na psihijatriju

Zatvorenik na smrt iskopao si oko i pojeo ga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andre Thomas, 25-godišnji zatvorenik na smrt s poviješću psihičkih problema, iskopao si je jedino dobro oko, a Upravi zatvora i istražiteljima je rekao da ga je potom pojeo.

Pronašli su ga čuvari potpuno krvave glave. Thomas je osuđen na smrtnu kaznu jer je nasmrt izbo svoju bivšu suprugu, sina i 13-mjesečnu kćerkicu 2004. godine i izvadio im srca. Sada je smješten u zatvorsku psihijatrijsku ustanovu. Još prije suđenja 2004. Thomas si je iščupao desno oko, no tada je sudac procijenio da je sposoban za suđenje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pokušaj bijega Drama u Remetincu: Zatvorenik razbio prozor i skočio s prvog kata, bio je potpuno krvav Zatvorenik (Ilustracija: Guliver/Thinktsock) Europski sud za ljudska prava Zatvorenik tužio Hrvatsku zbog loših uvjeta iza rešetaka, od države mora dobiti 12.200 eura

'Konačno će dobiti psihijatrijsku skrb kakva mu je potrebna i kakvu tražimo od prvog dana', rekao je njegov odvjetnik, objasnivši da je njegov klijent teški psihički bolesnik, ozbiljno poremećena osoba, 'koja je iz istih razloga i iskopala vlastito oko'. 


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene